ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 2019...

Με νέες οικονομικότερες πρόσφορες και  κάνουμε έκπτωση έως και -10%

 Όροι και προϋποθέσεις..

Σε όλες τις παραπάνω πρόσφορες δεν συμπεριλαμβάνετε ο ΦΠΑ,τα έξοδα γραφείου,ένσημα και τα έξοδα μετακίνησης για μακρινές αποστάσεις...

Ο ξηρός πάγος είναι για μια χρήση.Οι προσφορές ισχύουν για συγκεκριμένες ορχήστρες,Dj και ανιματέρ και με ελεύθερη ημερομηνία.

Έκπτωση έως και -10%

σε κάθε πακέτο που στον χώρο της εκδήλωσης δεν χρειάζεται ο εξοπλισμός ήχου (-5%) ή δεν θελετε το εφέ του ξηρού πάγου (-5%).


Η Music Solutions (Μουσικές Επιλύσεις) ,αναλαμβάνει κάθε είδους μουσικής εκδήλωσης - πάρτυ για φροντιστήρια ,σχολεία, σχολές, παιδότοπους, γενέθλια και ότι αφορά τα παιδιά και τους μεγάλους!! Αποκριάτικα, χριστουγεννιάτικα και κάθε είδους μουσικής και κοινωνικής εκδήλωσης!!

 

Προσφέρουμε...Μουσική,ηχητική, φωτιστική και video κάλυψη.....

  •  -Επαγγελματικός εξοπλισμός ΗΧΟΥ ,ΕΙΚΟΝΑΣ και ΦΩΤΙΣΜΟΥ.

Τελευταίας τεχνολογίας, κορυφαίας ποιότητας και επώνυμων εταιριών.

 Ρομποτικές κεφαλές, Εφέ φωτισμού,Projectors, Led wall, Μηχανές καπνού,Laizer και Αρχιτεκτονικός φωτισμός.Με επαγγελματίες Φωτιστές,Vj και Ηχολήπτες.

  • -Μουσική επιμέλεια με Επαγγελματίες DJ.

Η Music Solutions (Μουσικές Επιλύσεις) επιλέγει τους καλύτερους επαγγελματίες DJ με εμπειρία στον χώρο!!...Με μεγάλη δισκοθήκη!!

Από εμάς θα ακούσετε τα καλύτερα Ελληνικά και ξένα τραγούδια,παραδοσιακά,λαϊκά,μοντέρνα,disco,60΄s, παιδικά κτλ στην καλύτερη ποιότητα ήχου 320kbbs - flac και σε άψογη εκτέλεση.Επιλέγουμε τις καλύτερες διασκευές και επανεκτελέσεις!!! Εναρμονισμένη ροή προγράμματος και επαγγελματικές αλλαγές τραγουδιών!! 

  • -Body και face painting από επαγγελματία μακιγιέζ.

Η καλλιτέχνης είναι ειδική για παιδιά με πτυχίο και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Σχεδιάζει χαρούμενα σχέδια ανάλογα με την περίσταση

στα πρόσωπα και στα χέρια των παιδιών αλλά και των μεγάλων, με υλικά άριστης ποιότητας, αντιαλλεργικά και εγκεκριμένα από την Ε.Ε.

  • -Επαγγελματία κλόουν. 

Με εμπειρία στα παιδιά χρόνια στο χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας με αμέτρητες παραστάσεις. Προσφέρει ένα πολύ διασκεδαστικό πρόγραμμα με πολλά αστεία, διασκεδαστικά ομαδικά παιχνίδια, υπεροχές μπαλονοκατασκευές και άφθονο γέλιο.

  • -Επαγγελματίες Ταχυδακτυλουργόι.

Το πρόγραμμα του μάγου ταχυδακτυλουργού είναι από τα πιο περιζήτητα προγράμματα ψυχαγωγίας . Προσαρμόζεται και ποικίλει ανάλογα με την ηλικία των παιδιών.  Ο ταχυδακτυλουργός μπορεί να ψυχαγωγήσει με τα μαγικά του τεχνάσματα παιδιά κάθε ηλικίας και αριθμού είτε σε παιδικό πάρτι στο σπίτι ,είτε στην εκδήλωση στο σχολείο ,σε βαφτίσεις ακόμα και μεγαλύτερα παιδιά καθώς και ενήλικους.  Αναλαμβάνει να σας αφήσει άφωνους με εντυπωσιακά μαγικά κόλπα με μαντίλια ,φωτιές, νοητικά κόλπα, εμφανίζοντας και εξαφανίζοντας αντικείμενα, με κουνελάκια και περιστέρια, πάντα με τη συμμετοχή των μικρών αλλά και των μεγάλων φίλων μέσα σε μία ευχάριστη και χιουμοριστική ατμόσφαιρα.  Σκοπός του ταχυδακτυλουργού είναι κάθε φορά να σας μεταφέρει στον μοναδικό κόσμο της μαγείας που πάντα καθηλώνει μικρούς και μεγάλους.

  • -Πυροτεχνήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Σε συνεργασία με νόμιμα και εξειδικευμένα καταστήματα πωλήσεις πυροτεχνημάτων εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου ή μπαλόνια. Τα πυροτεχνήματα ανήκουν στις καταγορίες 1, 2 και 3 ,είναι λιανικής πώλησης και τα προμηθεύεστε ελεύθερα από τα ράφια των νόμιμων καταστημάτων που πουλάνε πυροτεχνήματα. Είναι εύκολα στη χρήση τους και τα χρησιμοποιείτε χωρίς την έκδοση κάποιας ειδικής άδειας και είναι εγκεκριμένα για παιδιά.