ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 2019...

Με νέες οικονομικότερες πρόσφορες και  κάνουμε έκπτωση έως και -10%

 Όροι και προϋποθέσεις..

Σε όλες τις παραπάνω πρόσφορες δεν συμπεριλαμβάνετε ο ΦΠΑ,τα έξοδα γραφείου,ένσημα και τα έξοδα μετακίνησης για μακρινές αποστάσεις...

Ο ξηρός πάγος είναι για μια χρήση.Οι προσφορές ισχύουν για συγκεκριμένες ορχήστρες,Dj και ανιματέρ και με ελεύθερη ημερομηνία.

Έκπτωση έως και -10%

σε κάθε πακέτο που στον χώρο της εκδήλωσης δεν χρειάζεται ο εξοπλισμός ήχου (-5%) ή δεν θελετε το εφέ του ξηρού πάγου (-5%).


 

  • -Μουσική επιμέλεια με Επαγγελματίες DJ για μεγάλους και μικρούς.

Η Music Solutions (Μουσικές Επιλύσεις) επιλέγει τους καλύτερους επαγγελματίες DJ με μεγάλη δισκοθήκη και με εμπειρία στον χώρο για φροντιστήρια ,σχολεία,σχολές και ότι αφορά τα παιδιά και τους μεγάλους!! Αποκριάτικα,χριστουγεννιάτικα και κάθε είδους μουσικής και κοινωνικής εκδήλωσης!!

Από εμάς θα ακούσετε τα καλύτερα Ελληνικά και ξένα τραγούδια,παραδοσιακά,λαϊκά,μοντέρνα,disco,60΄s, παιδικά κτλ στην καλύτερη ποιότητα ήχου 320kbbs - flac και σε άψογη εκτέλεση.Επιλέγουμε τις καλύτερες διασκευές και επανεκτελέσεις!!! Εναρμονισμένη ροή προγράμματος και επαγγελματικές αλλαγές τραγουδιών!!

  • -Μουσική επιμέλεια με ορχήστρες.

Για να ζωντανέψτε το κέφι των καλεσμένων σας προτιμήστε τις έμπειρες ορχήστρες που διαθέτει η Music Solutions (Μουσικές Επιλύσεις),Οι μουσικοί μας είναι πάντα έτοιμοι να παίξουν και να τραγουδήσουν για εσάς ό,τι τους ζητήσετε, αργά και γρήγορα τραγούδια, παραδοσιακά ,λαϊκά,έντεχνα.Jazz, Soul, Disco, rock & roll κτλ αλλά και μοντέρνα μουσική, ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι και στην τιμή που εσείς ορίζετε.

  Οι επαγγελματικές ορχήστρες μας σας υπόσχονται τέλεια ακούσματα και ξέφρενα γλέντια που θα θυμούνται οι καλεσμένοι σας για πάντα.

Σας προτείνουμε την μπάντα της Κλάρας Μυροφορίδου...Μια εναλλακτική υπέροχη φωνή, όπου ξεπερνά τα συνηθισμένα και μαγεύει με την φανταστική της ερμηνεία.Συνοδεία με τον ρυθμό του σαξοφώνου ταξιδέψτε με Jazz,Soul,pop,RnB ,Disco και rock & roll επιλογές και ξεσηκώστε τους καλεσμένους σας και κάντε τους να περάσουν μια μοναδική βραδιά! Δείτε βίντεο εδώ -->

 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HxlfJFlp1rE

  •  -Επαγγελματικός εξοπλισμός ΗΧΟΥ ,ΕΙΚΟΝΑΣ και ΦΩΤΙΣΜΟΥ.

Τελευταίας τεχνολογίας, κορυφαίας ποιότητας και επώνυμων εταιριών.

 Ρομποτικές κεφαλές, Εφέ φωτισμού,Projectors, Led wall, Μηχανές καπνού,Laizer και Αρχιτεκτονικός φωτισμός.Με επαγγελματίες Φωτιστές,Vj και Ηχολήπτες.

  • -Υποδεχθείτε το νέο έτος με Πυροτεχνήματα, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Σε συνεργασία με νόμιμα και εξειδικευμένα καταστήματα πωλήσεις πυροτεχνημάτων εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Τα πυροτεχνήματα ανήκουν στις καταγορίες 1, 2 και 3 ,είναι λιανικής πώλησης και τα προμηθεύεστε ελεύθερα από τα ράφια των νόμιμων καταστημάτωνπου πουλάνε πυροτεχνήματα. Είναι εύκολα στη χρήση τους και τα χρησιμοποιείτε χωρίς την έκδοση κάποιας ειδικής άδειας.

  • -Φωτογράφο και cameraman.

Σε συνεργασία με τα  καλύτερα φωτογραφεία της πόλης με τα το πιο σύγχρονα μηχανήματα εκτύπωσης για Φανταχτερές ολοζώντανες φωτογραφίες. Με της καλύτερες τιμές της αγοράς.