ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 2019...

Με νέες οικονομικότερες πρόσφορες και  κάνουμε έκπτωση έως και -10%

 Όροι και προϋποθέσεις..

Σε όλες τις παραπάνω πρόσφορες δεν συμπεριλαμβάνετε ο ΦΠΑ,τα έξοδα γραφείου,ένσημα και τα έξοδα μετακίνησης για μακρινές αποστάσεις...

Ο ξηρός πάγος είναι για μια χρήση.Οι προσφορές ισχύουν για συγκεκριμένες ορχήστρες,Dj και ανιματέρ και με ελεύθερη ημερομηνία.

Έκπτωση έως και -10%

σε κάθε πακέτο που στον χώρο της εκδήλωσης δεν χρειάζεται ο εξοπλισμός ήχου (-5%) ή δεν θελετε το εφέ του ξηρού πάγου (-5%).


 

Πλησιάζει η μέρα του γάμου σας και δεν έχετε ακόμα αποφασίσει τι μουσική να επιλέξετε? Δυσκολεύεστε να διαλέξετε ορχήστρα ή Dj και δεν ξέρετε τι είναι καλύτερο και οικονομικότερο?

 

Εμείς στην Music Solutions (Μουσικές Επιλύσεις) σας συμβουλεύουμε και σας προτείνουμε την ιδανικότερη λύση που θα κάνει την ημέρα του γάμου σας τέλεια!

Κερδίστε χρόνο,τηλεφωνήματα και βενζίνη αντί να ψάχνετε ανάμεσα σε δεκάδες ορχήστρες και δεκάδες Dj και μιλήστε μαζί μας!

Κερδίστε χρήματα επιλέγοντας κατάλληλες και όχι πολυμελείς ορχήστρες, αποφύγετε την αποτυχία της δεξίωσης  σας επιλέγοντας τον λάθος Dj.

Η Music Solutions (Μουσικές Επιλύσεις) συνεργάζεται με τις καλύτερες ορχήστρες ,παραδοσιακές,λαϊκές ,Rock,jazz ,κλασικές και ό,τι άλλο μας ζητήσετε.

Και στην τιμή που εσείς ορίζετε!!

Για να ζωντανέψτε το κέφι των καλεσμένων σας προτιμήστε τις έμπειρες ορχήστρες που διαθέτει η Music Solutions (Μουσικές Επιλύσεις),Οι μουσικοί μας είναι πάντα έτοιμοι να παίξουν και να τραγουδήσουν για εσάς ό,τι τους ζητήσετε, αργά και γρήγορα τραγούδια, παραδοσιακά ,λαϊκά,έντεχνα.Jazz, Soul, Disco, rock & roll κτλ αλλά και μοντέρνα μουσική, ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

  Οι επαγγελματικές ορχήστρες μας σας υπόσχονται τέλεια ακούσματα και ξέφρενα γλέντια που θα θυμούνται οι καλεσμένοι σας για πάντα.

Ακούστε ενα απο τα live demo.....

  • Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επαγγελματίες DJ γάμου του νομού Καβάλας και οχι μόνο, με εμπειρία στον χώρο και με μεγάλη δισκοθήκη!!

Από εμάς θα ακούσετε τα καλύτερα Ελληνικά και ξένα τραγούδια,παραδοσιακά,λαϊκά,μοντέρνα,disco,60΄s, παιδικά κτλ στην καλύτερη ποιότητα ήχου 320kbbs-Flac και σε άψογη εκτέλεση.Επιλέγουμε τις καλύτερες διασκευές και επανεκτελέσεις!!! Εναρμονισμένη ροή προγράμματος και επαγγελματικές αλλαγές τραγουδιών.

Ακούστε τα Dj demo mix....

  • Επιλέξτε Dj μαζί με Live τουμπελέκι και δημιουργήστε μια ξεχωριστή και μοναδική βραδιά!
  • Συνδυάστε ορχήστρα και Dj μαζί και δημιουργήστε μια ολοκληρωμένη βράδια!

Ο χρόνος είναι χρήμα και για την διοργάνωση μιας τέτοιας μέρας, ο χρόνος είναι πολύτιμος.Μην τον σπαταλάτε τσάμπα ψάχνοντας μόνοι σας!

Μιλήστε μαζί μας!!!  ;)