ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 2019...

Με νέες οικονομικότερες πρόσφορες και  κάνουμε έκπτωση έως και -10%

 Όροι και προϋποθέσεις..

Σε όλες τις παραπάνω πρόσφορες δεν συμπεριλαμβάνετε ο ΦΠΑ,τα έξοδα γραφείου,ένσημα και τα έξοδα μετακίνησης για μακρινές αποστάσεις...

Ο ξηρός πάγος είναι για μια χρήση.Οι προσφορές ισχύουν για συγκεκριμένες ορχήστρες,Dj και ανιματέρ και με ελεύθερη ημερομηνία.

Έκπτωση έως και -10%

σε κάθε πακέτο που στον χώρο της εκδήλωσης δεν χρειάζεται ο εξοπλισμός ήχου (-5%) ή δεν θελετε το εφέ του ξηρού πάγου (-5%).


Επαγγελματίες Ταχυδακτυλουργόι νομού Καβάλας - Θάσου...

Το πρόγραμμα του μάγου ταχυδακτυλουργού είναι από τα πιο περιζήτητα προγράμματα ψυχαγωγίας . Προσαρμόζεται και ποικίλει ανάλογα με την ηλικία των παιδιών.  Ο ταχυδακτυλουργός μπορεί να ψυχαγωγήσει με τα μαγικά του τεχνάσματα παιδιά κάθε ηλικίας και αριθμού είτε σε παιδικό πάρτι στο σπίτι ,είτε στην εκδήλωση στο σχολείο ,σε βαφτίσεις ακόμα και μεγαλύτερα παιδιά καθώς και ενήλικους.  Αναλαμβάνει να σας αφήσει άφωνους με εντυπωσιακά μαγικά κόλπα με μαντίλια ,φωτιές, νοητικά κόλπα, εμφανίζοντας και εξαφανίζοντας αντικείμενα, με κουνελάκια και περιστέρια, πάντα με τη συμμετοχή των μικρών αλλά και των μεγάλων φίλων μέσα σε μία ευχάριστη και χιουμοριστική ατμόσφαιρα.  Σκοπός του ταχυδακτυλουργού είναι κάθε φορά να σας μεταφέρει στον μοναδικό κόσμο της μαγείας που πάντα καθηλώνει μικρούς και μεγάλους.

 

 

 

  • Roger Frost.