ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 2019...

Με νέες οικονομικότερες πρόσφορες και  κάνουμε έκπτωση έως και -10%

 Όροι και προϋποθέσεις..

Σε όλες τις παραπάνω πρόσφορες δεν συμπεριλαμβάνετε ο ΦΠΑ,τα έξοδα γραφείου,ένσημα και τα έξοδα μετακίνησης για μακρινές αποστάσεις...

Ο ξηρός πάγος είναι για μια χρήση.Οι προσφορές ισχύουν για συγκεκριμένες ορχήστρες,Dj και ανιματέρ και με ελεύθερη ημερομηνία.

Έκπτωση έως και -10%

σε κάθε πακέτο που στον χώρο της εκδήλωσης δεν χρειάζεται ο εξοπλισμός ήχου (-5%) ή δεν θελετε το εφέ του ξηρού πάγου (-5%).


Εφέ Ξηρού Πάγου Dry Ice effects...

Παρέχουμε εφέ ξηρού πάγου για κάθε τύπου εκδήλωση....

* Γαμήλιες δεξιώσεις  * Θεατρικές παραστάσεις * Οριεντάλ σόου * Σχολές μπαλέτου & χορού 

* Βαπτίσεις * Παιδικά πάρτι και για ότι άλλο χρειάζεστε...

ο ξηρός πάγος είναι ακίνδυνος είναι η στερεή μορφή του διοξειδίου του άνθρακα σε θερμοκρασία -78,5 βαθμών Κελσίου. Είναι άχρωμος, άοσμος και άγευστος. Παράγεται συμπιέζοντας το διοξείδιο του άνθρακα όταν αυτό βρίσκεται στην υγρή του μορφή. Από το υγρό διοξείδιο του άνθρακα αφαιρείται η θερμότητα που παράγεται από τη συμπίεση και έπειτα στερεοποιείται αφήνοντας το υγρό διοξείδιο του άνθρακα να εκτονωθεί γρήγορα. Η εκτόνωση που δημιουργείται προκαλεί πτώση της θερμοκρασίας με αποτέλεσμα μέρος από το διοξείδιο του άνθρακα να παγώνει σε μορφή χιονιού το οποίο συμπιέζεται έπειτα σε τρίμματα ή σε κομμάτια. Μετά την παρασκευή του μπορεί να αποθηκευτεί σε μονωμένα κιβώτια όπου το ποσοστό της εξάχνωσης - η μετάβαση δηλαδή από την στερεά στην αέρια κατάσταση χωρίς την ενδιάμεση φάση της υγροποίησης - είναι και το χαμηλότερο (περίπου 1% ανά ώρα).

Εφέ για το welcome drink στους καλεσμένους σας ...

Εντυπωσιάστε με εφέ ξηρού πάγου μέσα στην σαμπανιέρα του γάμου σας ή για τα ποτά υποδοχείς των καλεσμένων σας!!

 

Εφέ ξηρού πάγου στην πίστα για Οριεντάλ και μοντέρνο χορό , θεατρικές παραστάσεις , παραστάσεις μπαλέτου και για τον πρώτο σας χορό...