ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 2019...

Με νέες οικονομικότερες πρόσφορες και  κάνουμε έκπτωση έως και -10%

 Όροι και προϋποθέσεις..

Σε όλες τις παραπάνω πρόσφορες δεν συμπεριλαμβάνετε ο ΦΠΑ,τα έξοδα γραφείου,ένσημα και τα έξοδα μετακίνησης για μακρινές αποστάσεις...

Ο ξηρός πάγος είναι για μια χρήση.Οι προσφορές ισχύουν για συγκεκριμένες ορχήστρες,Dj και ανιματέρ και με ελεύθερη ημερομηνία.

Έκπτωση έως και -10%

σε κάθε πακέτο που στον χώρο της εκδήλωσης δεν χρειάζεται ο εξοπλισμός ήχου (-5%) ή δεν θελετε το εφέ του ξηρού πάγου (-5%).


Dj γάμων νομού Καβάλας -Θάσου...

 Kavala Wedding Dj

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επαγγελματίες DJ γάμου του νομού Καβάλας με εμπειρία στον χώρο....


  •  Dj L.A Λάκης Αρβανιτίδης.... Wedding & Partie Dj

 Προϋπηρεσία:


Από το 1992 ως το 1995 ξεκίνησα ερασιτεχνικά την πρώτη μου εκπομπή σε ανερχόμενο ραδιοφωνικό σταθμό της καβάλας.
Από ο 1995 ως το 1996 πάλι ερασιτεχνικά έκανα εκπομπή σε ραδιοφωνικό σταθμό της καβάλας στον hit fm 88.3 όπου πήρα και τις πρώτες μου επαγγελματικές γνώσεις.
Από το 1996 ως το 1997 έκανα εκπομπή στο ράδιο Ακρόαμα 97,5 fm στην καβάλα.
Το καλοκαίρι του 1997 ξεκίνησα και της πρώτες μου δραστηριότητες ως Dj ,παίζοντας Ελληνική και Ξένη μουσική σε γνωστά cafe bar της Ν.Περάμου ως και το 1999.
Από το 1997 ως το 1999 έκανα εκπομπή στην καβάλα στο ράδιο Μακεδώνισσα 106,4 fm όπου εκτός από παραγωγός ασχολήθηκα και με το τμήμα διαφημίσεως.
Από το 1999 ως το 2001 υπηρέτησα στο στρατό.
Από το 2001 ως το 2002 ανέλαβα καθημερινό πρόγραμμα σε ώρες υψηλής ακροαματικότητας στον ραδιοφωνικό σταθμό της καβάλας Ελληνικός fm 106.0 με μεγάλη ακροαματικότητα. Ανέλαβα υπεύθυνος προγράμματος και την διοργάνωση εκδηλώσεων του σταθμού. πχ. Διοργάνωσα την προσυναυλία του Σάκη Ρουβά στην κεντρική πλατεία της καβάλας με την χορηγία της Pepsi cola και με διάφορα happenings που αφορούσαν την συναυλία. Διοργάνωσα διάφορα parτy με επώνυμους καλεσμένους όπως με Βασίλη Καρρά, Σωτή βολάνη και άλλους πολλούς. Ανέλαβα το διαφημιστικό τμήμα και την παραγωγή spots.
Ενώ τους χειμώνες του 2001 και του 2002 έπαιζα μουσική ως Dj, άλλα είχα και την πρώτη μου επαφή ως φωτιστής στο club Γκάζι,ενώ τα καλοκαίρια του 2001 ως το 2002 έπαιζα μουσική ως Dj στο cafe bar maritini.
Από το 2002 ως το 2003 ανέλαβα καθημερινή εκπομπή σε ώρες υψηλής ακροαματικότητας στον Λάμψη fm 105,7 στην καβάλα με μεγάλη ακροαματικότητα.
Το χειμώνα του 2003 δούλεψα ως φωτιστής στο versous.Ενώ το καλοκαίρι του 2003 και του 2004 έπαιζα μουσική ως Dj στο club Καράβι.
Από το 2003 ως το 2004 ανέλαβα καθημερινή εκπομπή στον Geronimo groovy 106,0 fm στην καβάλα.
Από το 2004 ανέλαβα καθημερινή εκπομπή σε ώρες υψηλής ακροαματικότητας στο Ραδιοκύματα 104,4 fm στην Θεσσαλονίκη και στην συμμετοχή της ροής προγράμματος.
Το καλοκαίρι του 2008 ανέλαβα εκπομπή σαββατοκύριακα σε ώρες υψηλής ακροαματικότητας στο Στούντιο 5 89,7 fm στην Θεσσαλονίκη.
Ενώ παράλληλα εργαζόμουν ως φωτιστής σε νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης όπως, Πόρτο Ρωμαίο,Φλόγες,Μύλος,ΦΙΞ,ωπα ωπα,Πύλη Αξιού,Μούσες και πολλά ακόμη άλλα, ως και το 2010 και συνεργάστηκα με ονόματα όπως,Ελένη δήμου,Βασίλη Καρρά,Ανέτα Μαρμαρινού,Ναταλή ,Πάνο Κιάμο και πολλούς ακόμη γνωστούς καλλιτέχνες!!Επίσης δούλευα ως φωτιστής και ως Dj σε γνωστές εταιρίες διοργάνωσης μουσικών εκδηλώσεων της Θεσσαλονίκης,οπού διοργανώσαμε πολλούς γάμους επωνύμων,όπως του Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς και πολλών άλλον!
Το 2009 και μετά από ένα μικρό διάλειμμα για προσωπικούς λόγους επέστρεψα στην καβάλα και συνεργάστηκα το καλοκαίρι με τον U.R.P 89,6 fm ως και το καλοκαίρι του 2010.
Ενώ τον χειμώνα του 2009 και το καλοκαίρι του 2010 δούλεψα ως φωτιστής στο costa blanca,δουλεύοντας με τους,Χρήστο Αντωνιάδη,Γιώργο Ξανθιώτη και την Πάμελα!
Το καλοκαίρι του 2011 εργάστηκα ως Dj και συνεργάστηκα με το Barfly και MODA BAR, αλλά συνεργάστηκα και με γνωστά κέντρα δεξιώσεων του νομού Καβάλας όπως, Αλέξανδρος pallas,Παρουσία και Εγνατία ,ως τεχνικός και Χειριστής φωτισμού effe αλλά και ως Dj γάμων οπού εργάζομαι ως και τώρα σε συνεργασία με την Music Solutions - Μουσικές Επιλύσεις.

 


Και ο....

  • Dj Valantis ... Partie Dj.

 

Ο Dj Valantis είναι συνεργάτης της Music Solutions - Μουσικές Επιλύσεις,κατάλληλος για αποκριάτικες εκδηλώσεις, σχολικά πάρτι ,εγκαίνια ,νυχτερινά μαγαζιά και γάμους, σε συνδυασμό όμως με ορχήστρα ..Θα σας εμπλουτίσει το πρόγραμμα της μουσική σας εκδήλωση με μοντέρνα ελληνική και ξένη μουσική αλλά και διαχρονική μουσική όπως 60s,90s,rock & roll και Disco.

 


Και τέλος ο....

  • Dj Λάμπης ... Wedding & Partie Dj.

 Ο Dj Λάμπης είναι συνεργάτης της Music Solutions - Μουσικές Επιλύσεις,κατάλληλος για αποκριάτικες εκδηλώσεις, σχολικά πάρτι ,εγκαίνια ,νυχτερινά μαγαζιά και γάμους ..Θα σας εμπλουτίσει το πρόγραμμα της μουσική σας εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική, μοντέρνα ελληνικά και ξένά  αλλά και διαχρονική μουσική όπως 60s,90s,rock & roll και Disco.